NIEUWSNaim Audio

Rhapsody gaat digitaal deze zomer


Redactie HiFi.nl | 24 juli 2013 | Naim Audio

Wie (nog) geen vakantieplannen heeft, maar wel geïnteresseerd is in digitale systemen, doet er goed aan zaterdag 27 juli vrij te houden. Dan gaat Rhapsody in Hilversum namelijk compleet digitaal met Grimm en Naim. Daarnaast zal Rhapsody ook demonstreren met een setje Sonus Faber Venere 2.5, die worden aangestuurd door een UnitQute 2 van Naim.

In de speciaalzaak aan de Borneolaan 25 in de mediahoofdstad stellen Harry en Michael die dag namelijk een systeem op dat bestaat uit LS1 luidsprekers van Grimm, die worden aangestuurd door een NDX streamer en UnityServe van Naim. De bekabeling komt van AudioQuest.

“Grimm heeft al vele klanten van ons verbaasd door het hoge niveau wat deze volledig digitale luidsprekers weergeven”, laat Rhapsody weten. “We gaan dit aansluiten met de NDX netwerkspeler van Naim, die rechtstreeks digitaal uitgestuurd wordt naar de Grimm LS1 luidsprekers. De UnityServe catalogiseert in perfectie geripte cd’s met het mooiste ripprogramma dat we ooit zagen. De gehele bekabeling bestaat uit de Audioquest digitale kabels. Wie denkt dat digitaal niet goed kan klinken, die dagen we hiermee uit.”

Je vindt Rhapsody aan de Borneolaan 25 in Hilversum. De demonstraties zijn zaterdag 27 juli van 10.00 uur tot 16.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE