NIEUWSNaim Audio

NAIM Radio lanceert in juni en zoekt testers

Redactie HiFi.nl | 12 mei 2013 | Naim Audio

In ons verslagje van de persconferentie die Focal & Naim samen opvoerden in München, lieten we het begrip Naim Radio al vallen. Dat verdient uiteraard nog een beetje toelichting. Bij dezen!

Naim Radio is een internetradio-station in 320kbps MP3 dat in juni definitief live moet gaan. De soft launch vond echter tijdens High End plaats de afgelopen week, en tot de officiële lancering is het merk volop aan het testen. Tijdens die fase zijn de Engelsen bovendien op zoek naar feedback van de gebruikers. Het merk is zich bewust van het feit dat 320kbps wat laag is voor de 'goed aangesloten audiofiel', maar voor de internetverbinding van vele potentiële luisteraars is het in principe hoog (genoeg).  

Aangeboden muziek is in eerste instantie een willekeurige selectie (shuffle) van het Naim Label, maar na de opstartfase wordt er extra materiaal toegevoegd. Naim-gebruikers zullen het radiostation in het Choice menu (gaan) vinden. Geïnteresseerde (test)luisteraars zonder Naim-apparatuur kunnen hier terecht. Voor meer informatie over -en de muziekkast van- het Naim Label kijk je daar. Eventuele feedback tot slot kun je richten aan marketing@naimaudio.com.

Kijk ook eens op de Special van importeur Latham Audio

MERK

EDITORS' CHOICE