NAIM Streaming Audio bij Lexicom Multimedia

Redactie HiFi.nl | 30 april 2013 | Naim Audio

Op woensdagavond 1 mei aanstaande wordt er vanaf 19u een Streaming Audio-avond verzorgd door Latham Audio en Lexicom MultiMedia, waarbij diverse Naim netwerkspelers worden gedemonstreerd. Ook voor de eerder in 2013 geïntroduceerde DAC-V1 en NAP 100, die we momenteel testen, is een rol weggelegd.

Om de muzikale eetlust op te wekken, deelt Lex Kersten van Lexicom alvast wat namen; "De ND5 XS, de NDX en zelfs het absolute topmodel, de NDS! Het is echt bijzonder, dat het topmodel in de winkel van Lexicom MultiMedia te horen is. Dat mag je niet missen, want je krijgt de gelegenheid om met je eigen oren te horen dat streaming audio meer inhoudt dan een paar snel gedownloade MP3-vluggertjes."

 

Tijdens de demonstraties kun je luisteren naar zowel CD-resolutie (16bit/44,1kHz) als hi-res (24bit/96kHz t/m 24bit/192kHz) om je te overtuigen van de mogelijkheden en vooral de kwaliteit van streaming audio.

Zoals gezegd worden ook de nieuwe DAC-V1 en NAP 100 eindversterker gedemonstreerd. Beiden gebouwd in een 'smalle' behuizing, zodat de combinatie met de UnitiServe en/of de UnitiQute voor de hand ligt. Door deze nieuwe DAC-V1 en NAP 100 kunt u een complete Naim-set opbouwen met compacte afmetingen. De nieuwe DAC van Naim is voorzien van een asynchrone USB-ingang, zodat je je computer kunt aansluiten op de DAC-V1 en de gedownloade muziek kunt weergeven in Naim-kwaliteit.

Voor meer informatie over de geplande demonstraties die woensdagavond 1 mei plaatsvinden, kun je op deze pagina terecht. Aanmelden kan via het contactformulier.

Streaming Audio bij Lexicom Multimedia
Woensdagavond 1 mei, 19u
Leidsekade 1
2266 BG Leidschendam
T: 070-3201303
E: info@lexicommultimedia.nl
Website / Contactformulier aanmeldingen

MERK

EDITORS' CHOICE