NIEUWS

Chattelin AS presents The Dark Side of the Moon

Redactie HiFi.nl | 31 maart 2013

De ‘most passionate Pink Floyd tribute band’ Pink Project is gevraagd om op 14 september een concert te geven ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het Vredespaleis in Den Haag.

AT Producties, bekend van onder andere Anouk, Kane en Direct, heeft Pink Project gevraagd om de feestweek te openen met een integrale uitvoering van Pink Floyd’s The Dark Side of the Moon. Bovendien zal de band na de pauze ook de mooiste parels van The Wall live ten gehore brengen - met als uitstekende decor het Vredespaleis zelf. Kijk voor meer informatie over de kaartverkoop op de website of Facebook-pagina van Pink Project. 

Dat is overigens niet het enige wat je voor die 14de september in je agenda mag zetten; de Pink Floyd 'themadag' begint namelijk al een stuk eerder. Chattelin AS viert het veertigjarig bestaan van The Dark Side of the Moon door het album de gehele dag op een high end-systeem te draaien, en biedt tevens de mogelijkheid om om de hoek bij restaurant Blossom een 'Floydiaanse' lunch of diner te genieten, alwaar de grootste Europese fanclub van Pink Floyd aanwezig zal zijn met tal van collectors items, alvorens de show 's avonds losbarst. 

Deze show kan worden bezocht door zo'n 3500 man publiek, tickets kun je van tevoren kopen - verkoop begint op 1 mei.


EDITORS' CHOICE