NIEUWSPrimaLuna

Chattelin AS presenteert PrimaLuna Dialogue Premium

Redactie HiFi.nl | 10 april 2013 | PrimaLuna

Chattelin Audio Systems presenteert op zaterdag 13 april een show met de PrimaLuna Dialogue Premium Integrated Amplifier met Master Contemporary C luidsprekers en de Sonus Faber Venere 2.5. Dat is meer dan een hele mond vol, maar dan heb je de muziek die het maakt nog niet gehoord.

De show is in feite een vervolg op de succesvolle luisterdag gehouden in december, waar de veelbesproken Sonus Faber Venere 2.5 werd gedemonstreerd met de Prima Luna Dialogue Three en 2x Seven Mono Eindversterkers van PrimaLuna. Nu laat Chattelin echter de nieuwste telg uit het programma horen: de Dialogue Premium Integrated voorzien van de nieuwste KT 120 eindbuizen. 

"In onze beleving staat hier een uiterst muzikale versterker voor een zeer aanvaard bedrag heerlijk muziek te maken," aldus Peter. "De reden dat we de luidsprekers (Master en Sonus Faber) om en om zullen verwisselen is om goed in staat te kunnen zijn verschillen binnen dezelfde ruimte en setting waar te nemen."

Je bent van harte welkom van 10u30 uur tot 16u aan de Anna Paulownastraat 58 in Den Haag. 

Kijk ook eens op de Special van Chattelin AS, waar je zeer binnenkort meer leest over de aanstaande "Triple Musical Days" van 24, 25 en 26 mei, waarbij op meerdere locaties in de Anna Paulowmnastraat en in samenwerking met onder meer Audiac, More Music, D&D Audio, Nutters, H.V.P Audio én Pink Project demonstraties, lezingen, primeurs en live muziek gepresenteerd worden. 

En had je de grote Pink Floyd-plannen voor 14 september al gezien?


EDITORS' CHOICE