NIEUWSAntelope

Antelope Audio op Nationale AV-dagen 2013

Redactie HiFi.nl | 28 maart 2013 | Antelope

Antelope Audio, het bedrijf dat bekend staat om de audio masterklokken, is ook aanwezig op de Nationale AV-dagen en demonstreert op de show een lijn DAC’s, welke usb streaming ondersteunen tot 384 kHz.

“Antelope’s DAC lijn is speciaal ontworpen om de uiteenlopende wensen van hifi liefhebbers, high-end audiofielen en professionele geluidstechnici tegemoet te komen,” vertelt Antelope Audio. Zo is de Zodiac DAC, waarover HiFi.nl al eerder deze recensiepubliceerde, voorzien van een plug-and-play functie om direct via usb te kunnen afspelen.

“Als je gewoon op zoek bent naar een zeer goede D/A converter met voorversterker bonus feature en dubbele hoofdtelefoonaansluiting, dan is de Zodiac gewoon de slimste keuze,” was slechts één van de positieve reacties van onze recensent.

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze linkgeregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER


EDITORS' CHOICE