Draaitafeldagen bij Hifi Studio Iman Dane

Redactie HiFi.nl | 02 april 2013 | Rega

Donderdagavond 4 april verzorgt Hifi Studio Iman Dane in samenwerking met Joenit, de importeur van het Engelse Rega, een avond waarbij de draaitafel centraal staat.

De inleiding van de avond wordt verzorgd door Iman Dane zelf, waarbij in vlot tempo vanaf de wasrol van Edison via de horizontale aftasting de CD-4 weergave aan bod komt, om uiteindelijk af te ronden met de diverse naaldvormen en elementsoorten, waar wat langer bij stilgestaan wordt. Kortom, het volledige spectrum van de draaitafel komt voorbij, en uiteraard is er ook aandacht voor enkele specifieke modellen.

Bram Verellen van importeur Joenit zal namelijk met een aantal sprekende toppers van Rega aantonen, waar bij draaitafels de verschillen zitten en hoe men de weergave kan beïnvloeden met armen en elementen kan beïnvloeden.

De daaropvolgende vrijdag 5 en zaterdag 6 april is het bovendien mogelijk om uw draaitafel kostenloos te laten inspecteren en te controleren op de juiste afstelling met behulp van meetplaten en meetapparatuur. Wegens het beperkt aantal plaatsen is aanmelden wel gewenst, zowel voor het avondprogramma van 4 april als voor de aangeboden service op 5 en 6 april. Dat kan door middel van de contactpagina op de site van HiFi-Studio Iman Dane. Je vindt de speciaalzaak op de Dr. Brabersstraat 22 in Roosendaal.

Parkeergarage Nieuwe Markt is op 5 minuten loopafstand.

MERK

EDITORS' CHOICE