NIEUWSQobuz

Nationale AV-dagen 2013: Qobuz

Redactie HiFi.nl | 01 april 2013 | Qobuz

Afgelopen najaar haalde Audiovideo2day de jongens van Qobuz naar de Brusselse New Music Show. Ook op de Nationale AV-dagen in Veldhoven is het Franse bedrijf vertegenwoordigd.

Als eerste dienst ter wereld biedt qobuz livestreaming tot 16 bit en downloads tot 24 bit. Ze hebben drie abonnementen in de aanbieding: Qobuz Premium, Hi-Fi Classic en Hi-Fi Integral, respectievelijk voor ‚ā¨9,99, ‚ā¨19,99 en ‚ā¨29 per maand. Of een jaarabonnement voor 290 euro.

Er wordt veel belang gehecht aan kwaliteit, wat zich vertaalt in een waaier aan keuzemogelijkheden bij de downloads die worden aangekocht. Daarnaast krijg je ook de keuze uit allerhande muziekstijlen, gaande van klassiek, jazz, pop/rock, blues tot electro. Als je komaf wil maken met de minderwaardige bestandskwaliteiten waarmee je bij iTunes en Spotify al eens te maken kan krijgen, dan zit je goed bij Qobuz. Het ontdekken waard!

De beurs zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE