NIEUWSAudionet

Servi-Q stelt nieuw merk voor

Redactie HiFi.nl | 22 maart 2013 | Audionet

Servi-Q heeft de distributie van het Duitse merk Audionet voor de Nederlandse en Belgische markt op zich genomen. De introductie vindt plaats tijdens de Nationale AV-dagen op 6 en 7 april in Veldhoven.

Midden 2012 heeft Servi-Q afscheid moeten nemen van Esoteric. Hierop is er een zoektocht begonnen naar een potentiële opvolger. “High-End wordt naar onze mening bepaald door de som van alle facetten die een rol spelen bij de totstandkoming van een topklasse apparaat,”  vertelt Servi-Q. “Daarnaast zien we als importeur graag dat een merk zich in de loop der jaren door ontwikkelt en open staat voor nieuwe vormen van audio-overdracht, zoals bijvoorbeeld streaming.”

Het Duitse Audionet, gevestigd in Bochum, voldoet volgens Servi-Q aan alle criteria. Wat muziekweergave betreft is Audionet heel duidelijk: “Wij zijn geen klankgoeroes, onze apparaten moeten het maximale aan informatie leveren, zonder iets toe te voegen of weg te laten.”

De recente introductie van netwerkproducten zoals de DNA (netwerk-versterker), DNP (netwerk-voorversterker) en DNC (netwerk-cliënt) hebben in Duitsland al heel wat lovende kritieken mogen ontvangen. Volgens Servi-Q komt dit mede doordat deze producten bediend kunnen worden door een klassieke IR-systeemafstandsbediening, een Android of Apple App, maar ook door een PC, Mac of via RS232. 

De beurs in Veldhoven waar je Audionet kunt ontmoeten zal beiden dagen geopend zijn van 10 tot 18u. Zowel de toegang als de parking zijn gratis, wanneer je je via deze link geregistreerd hebt. Zonder registratie is de entree tien euro. De complete lijst deelnemers vind je hier.

Nationale AV-Dagen
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

REGISTREER JE HIER

MERK

EDITORS' CHOICE