NIEUWSJBL

JBL Charge draagbare muziekspeler

Redactie HiFi.nl | 14 maart 2013 | JBL

Gezien op de Consumer Electronics Show in Las Vegas, per vandaag op de Nederlandse markt: de JBL Charge draadloze muziekspeler. De specs beloven een batterijduur van twaalf uur, mocht het later deze maand toch echt lente gaan worden.

De draagbare JBL Charge stereospeaker is volgens distributeur Harman stevig gebouwd, met rubber om de zijkanten en de USB-poort te beschermen. Die poort gebruik je tevens voor het chargen van de Charge. De speaker heeft de standaard 3,5 millimeter stereo mini-aansluiting voor gebruik met oudere apparaten die niet zijn uitgerust met Bluetooth, maar kan dus ook met laatsgenoemde techniek aangestuurd worden.

De kleine JBL Charge heeft een ingebouwde baspoort en digitale geluidsverwerking die versterking verlenen aan twee full-range-luidsprekers van 4 cm en een versterker van 2x5 watt. Dankzij een ingebouwde oplaadbare li-ion batterij van 6000mAh zou de JBL Charge met een volle batterij 12 uur lang muziek moeten kunnen afspelen. De cilindervormige speaker is 5 cm breed en 15 cm lang en kan zowel horizontaal als verticaal worden neergezet. Hoe het klinkt durven we niet te zeggen. 

Prijs en beschikbaarheid
De speaker is per direct beschikbaar en wordt geleverd met een draagtasje van neopreen (synthetisch rubber). De Charge is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, blauw en groen. Adviesprijs 149,- euro. 

Kijk ook eens op de Special van Harman voor meer JBL, Harman en AKG. 


EDITORS' CHOICE