Multifoon eerste Oyiade Power Center in Nederland

Redactie HiFi.nl | 13 maart 2013 | Oyaide

Multifoon Hifi in Rotterdam is geselecteerd als eerste Oyaide Power Center in Nederland. Dat meldden Oyaide en distributeur Aspera Audio vandaag. "Multifoon Hifi heeft een ruime ervaring opgebouwd met het installeren van aparte audiogroepen, groepenuitbreiding en schone aardingen waarbij zij gebruik maken van de kwaliteitsproducten van Oyaide."

Een aparte audiogroep biedt veel voordeel, schrijft Aspera. De kwaliteit van die audiogroep wordt bepaald door de gebruikte materialen en door de kwaliteit van de aanleg ervan. Speciale audiofiele zekeringen, hoogwaardige Oyaide bekabeling tussen groepenkast en audio set in combinatie met hoogwaardige Oyaide stopcontacten leveren een fantastisch resultaat. Het komt regelmatig voor dat klanten hun mooie audio set als nieuw en stukken beter ervaren. Ervaring van heel wat klanten leert dat rust, dynamiek, laagcontrole, ruimtelijkheid, diepte en echtheid aanzienlijk toenemen. Neem contact op met Multifoon als je het zelf eens wil ervaren.

Als belangrijke mededeling in het persbericht wil Aspera graag nog even op laten tekenen dat er geen leveringsproblemen zijn. Blijkbaar is er eerder sprake geweest van vertraging, maar is het volledige gamma momenteel leverbaar uit voorraad, ook de kabels op rol. Leveringen zijn in principe binnen 24 uur mogelijk.

Meer informatie vind je op de websites van Multifoon en Aspera Audio.


EDITORS' CHOICE