NIEUWSAccuphase

Accuphase primeur bij Luistershow Poulissen

Redactie HiFi.nl | 06 april 2013 | Accuphase

Zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Poulissen AV Center in Roermond een show rond het befaamde merk Accuphase, in samenwerking met importeur Hifine.

Het Japanse high end-merk heeft de gloednieuwe DP-550 Super Audio CD-speler op de markt gebracht, die dat weekend voor het eerst te horen zal zijn. De SACD-speler wordt gedemonstreerd met de C-2110 voorversterker en twee M-6000 mono eindversterkers. Bovendien is Paul Hattink van importeur Hifine aanwezig om de presentatie van DP-550 met tekst en uitleg bij te staan. 

Ook verzorgt dhr. Hattink streaming demonstraties, door vanaf een laptop muziek via de USB-ingang van de Accuphase C-2110 ten gehore te brengen. Als extra beleving van deze opstelling zal hij als muzikant en producent van onder meer de bekende Stonehenge cd’s bovendien ook live muziek verzorgen – hij heeft namelijk een multitrack geproduceerd met een ontbrekende gitaarpartij, die ter plaatse ingespeeld zal worden. Een mix van live muziek en de realistische, natuurgetrouwe weergave van Accuphase is wat je dat weekend kunt verwachten.

Er worden doorlopend demonstraties gegeven op 6 april van 10.00 tot 17.00 uur en 7 april van 13.00 tot 17.00 uur.

Adres:
Poulissen AV Center
Schoenmakersstraat 19
6041 EX Roermond

Kijk ook eens op de HiFi.nl Special Page van Poulissen, waar je een Hi-Visit vindt.


EDITORS' CHOICE