NIEUWSMarten

Marten Duke 2 bij Gydotron

Redactie HiFi.nl | 23 februari 2013 | Marten

Gydotron Audio pakt zaterdag 9 maart uit met een luistershow rond Marten Duke 2, Jeff Rowland en Velodyne.

Tijd voor een nieuwe luistershow bij Gydotron, waar je deze keer terecht kunt voor de vernieuwde Martens. "Het is deze maal onze bedoeling om een full range geluid neer te zetten met een topklasse monitor en dito subwoofer," aldus Katrien van Gydotron. "We zien deze set als één geheel, en zo wordt ze dan ook opgebouwd."

"We presenteren u de vernieuwde Marten Duke, te weten de Duke 2. Deze luidspreker is voorzien van een ceramische bas-mid driver en het hoog van de recente nieuw ontwikkelde Cell-Tweeter van Accuton. Beide drivers staan borg voor een top weergave. Velodyne Acoustics is daarnaast de absolute wereldleider in de subwoofermarkt. Door hun constante innovatie, techniek, kwaliteit en uitzonderlijke prestaties, zijn ze reeds 25 jaar toonaangevend en voortdurend geprezen door journalisten en gebruikers. Voor deze luistershow maken we gebruik van de DD12+."

De elektronica is deze maal van het beroemde merk Jeff Rowland, de Corus als voorversterker en de eindversterker is de 625. "Jeff Rowland staat borg voor een hoge resolutie maar zonder aan muzikaliteit in te boeten."

Gydotron Audio
Zaterdag 9 maart 13-21u

Veldvenne 18
2970 Schilde
Belgi√ę
T: 0032 (0)473 11 65 13
E: gydotron@gydotron.com
Website


EDITORS' CHOICE