NIEUWSMagico

Rhapsody presenteert Magico S5 op unieke set

Redactie HiFi.nl | 21 februari 2013 | Magico

Zaterdag aanstaande is het weer eens in Hilversum te doen. Rhapsody organiseert een show rond de merken Audio Research, dCS, Nagra en Nottingham Analogue, die gezamenlijk hun magie mogen laten horen op de Magico S5.

Deze showaankondiging is vers van de pers, want een directe reactie op het evenement van afgelopen weekend. "Het is wat kortdag", zo meldt Harry van Dalen, "maar door de vele enthousiaste reacties afgelopen zaterdag met de Magico S1 hebben we besloten dit te herhalen met de S5; velen van jullie vroegen er namelijk hoe deze set nu klinkt met die S5? En wij kunnen alvast verklappen: verpletterend…"

Was je dus afgelopen weken overtuigd van de Magico S1, of ben je sowieso benieuwd naar de prestaties van deze set in combinatie met de S5 luidsprekers, dan moet je zaterdag zeker eens (terug) naar Hilversum. De set bestaat uit de Nagra Jazz voortrap, de Audio Research Ref75 eindtrap, dCS puccini cd-speler met U-clock, Audio Research PH-8 phonotrap en Nottingham Analogue Dais met Benz lp-element. “You really got everything possible out of the speaker," aldus Alon Wolf van Magico, op de show afgelopen weekend. 

Magico S5 bij Rhapsody - Zaterdag 23 februari
De volledige dag duurt van 10.00 – 16.00 uur.

Rhapsody
Borneolaan 25
1217 GX Hilversum
Website / Special Page

MERK

EDITORS' CHOICE