NIEUWSPS Audio

Aspera Audio op AZ-show


Redactie HiFi.nl | 15 februari 2013 | PS Audio

Aspera Audio pakt het groots aan op de AZ-show, met veel verschillende merken en mooie apparatuur. Bij dezen alvast een voorproefje! Aspera Audio zal demonstreren met de PS Audio PerfectWave Dac MKII in streaming modus, met de nieuwste NuWave DAC en het PerfectWave transport van PS Audio.

Voor versterking hebben ze dit jaar gekozen voor een Italiaanse schone: de Grandinote Shinai. Speakers zijn modellen van Transmission Audio met ribbon technologie. De bekabeling is van Acoustic System (Franck Tchang) omdat er volgens Aspera Audio in deze prijslasse geen mooiere, natuurlijk klinkende kabel te verkrijgen is.

Power Conditioning, stekkerblokken etc. zijn van PS Audio. De Power Plants P3 – P5 en P10 staan in voor geregenereerde stroom, de stekkerblokken van Oyaide zorgen voor extra aansluitingen. Ze brengen ook het nieuwste DECTET passief filter van PS Audio met 10 uitgangen mee. Bovendien voorziet Aspera Audio een uitgebreide display van de ongeëvenaarde Oyaide producten die nu opnieuw uit voorraad leverbaar zijn in Nederland. Hieronder vind je meer info over een aantal van de producten van Aspera Audio die aanwezig zijn op de show.

PS Audio PerfectWave DAC MKII
Met de PerfectWave DAC kun je muziekbestanden in hoge resolutie vanaf een NAS afspelen met de netwerkbridge. Het mooie aan de PerfectWave DAC is dat hij bestanden in 32 bit 192Khz kan afspelen en ingangen heeft voor zowat elke digitale toepassing, van USB over SPDIF, Toslink, AES/EBU en natuurlijk de I²S link met het transport. Naast verschillende upsampling frequenties heb je de mogelijkheid om in NativeX mode te spelen, dit is zonder enige vorm van upsampling, zelfs niet naar 44.1Khz, wat elke CD speler doet. Daardoor krijg je een heel natuurlijk, open en analoog klankbeeld.

PS Audio PerfectWave Transport
De PS Audio PerfectWave (PWT) Memory Player is ontworpen om de beste optische speler te worden die je ooit zal gebruiken, future-proof en makkelijk upgradable. De PWT kan hoge resolutie WAV files of standaard resolutie CD audio bestanden inlezen en quasi perfecte data doorsturen naar je DAC.

PS Audio NuWave DAC
De NuWave DAC is de eerste in een nieuwe reeks betaalbare high-end DAC's van PS Audio. Met zijn open en ruimtelijk klankkarakter brengt de NuWave DAC je muziek opnieuw tot leven, of die nu van een CD speler of een computer komt. De NuWave DAC beschikt over de nieuwste generatie, volledig gebalanceerde Burr Brown chips met een resolutie tot 192Khz en 24 bit, 123dB dynamische performantie en een ongelooflijke lage THD van 0.0005%.

Daarnaast zal Aspera Audio twee PS Audio Jewel C7 kabels weggeven! Het gaat om de Jewel C7 van 1 meter (retail 99,- euro per stuk). Dus kom zeker de stand tijdens de AZ-show. Kijk voor meer informatie op de website van Aspera Audio.

Meer info over de AZ-show vind je hier


EDITORS' CHOICE