NIEUWSCinemaDream

D-Box nu ook bij CinemaDream

Redactie HiFi.nl | 13 februari 2013 | D-Box

CinemaDream heeft ons laten weten vanaf heden ook met D-Box aan de slag te gaan. In de showroom kunnen alle modellen en mogelijkheden van het merk gedemonstreerd worden.

 D-Box Technologies, in Nederland onderdeel van het pakket van Audio Video Automation, ontwerpt en vervaardigt high end-technologie voor de entertainment industrie. Gebruikmakend van de gepatenteerde D-BOX Motion Code worden speciaal geprogrammeerde bewegingen gesynchroniseerd aan de bewegingen in films, televisieprogramma's en games.

Deze bewegingen worden vervolgens doorgegeven aan een simulatiesysteem verbonden aan een of meerdere "motion systems" gemonteerd aan bioscoopstoelen of een speciaal platform. Zoals je games kunt spelen met een trillende controller dankzij de trilfunctie die reageert op de actie in het spel, kun je dus ook een extra dimensie aan de filmbeleving toevoegen.

Deze extra dimensie draagt bij aan een nog intensere multimedia ervaring. Door de medewerking van Hollywood worden diverse nieuwe Blu-ray titels voorzien van op de disk meegeschreven Motioncode. De opstelling in de showroom bij CinemaDream bestaat uit vijf luxe bioscoopzetels van het merk Fortress Seating, waar de specialist tevens ook dealer van is. Het systeem kan zowel in losse zetels als in love seats worden gedemonstreerd. Ook is er op afspraak de mogelijkheid om te demonstreren met racesimulators van Human Racing met een D-Box onderstel.

Ga eens langs en ervaar wat D-Box kan toevoegen aan een filmbeleving. CinemaDream laat je graag zien waartoe het systeem in staat is. De showroom is gevestigd aan de Hulsterstraat 26A in Buren, waar je maandag tot en met zaterdag, ook ’s avonds, op afspraak terecht kunt. Bel of mail daarvoor met Volkan Bugday: info@cinemadream.nl of 06 - 24 43 99 17.

De website vind je hier, en zie onderstaand filmpje voor een indruk van de Human Racing simulators.

 


EDITORS' CHOICE