Devialet in Dual-Mono bij Chattelin

Redactie HiFi.nl | 01 maart 2013 | Devialet

Zaterdag 2 maart aanstaande is de vermaarde D-Premier van Devialet in mono-variant bij Chattelin Audio Systems in Den Haag te ontdekken, aangesloten op een paar Marten Django XL luidsprekers.

"Dat de D-Premier van Devialet een uiterst muzikaal en veelzijdig product is en wereldwijd de ene na de andere nominatie in de wacht sleept is inmiddels bekend en wat ons betreft volledig terecht," aldus Peter Chattelin. "In de afgelopen anderhalf jaar hebben wij hem regelmatig gepresenteerd, op diverse luidsprekers. Wat we echter nog achter de hand hebben gehouden is de mogelijkheid om de D-Premier in mono-variant te gaan gebruiken; aansturing met twee stuks!"

"De D-Premier heeft een enorme drive en dat is van groot belang ons inziens om muziek met al zijn pieken en dalen ook daadwerkelijk tot zijn recht te laten komen. Door twee D-Premiers aan elkaar te knopen komt er een behoorlijke portie authoriteit en souplesse bij, waardoor de beleving nog intenser wordt." De keus voor de begeleidende luidsprekers is gevallen op de Marten Django XL luidsprekers, "daar zij een prachtig huwelijk vormen met de Devialet, single én als mono-variant."

Je bent van harte welkom, zaterdag 2 maart van 10u30 tot 16u.

Chattelin Audio Systems
Anna Paulownastraat 58
2518 BG Den Haag

T: +31 70 363 20 50
M: +31 6 230 605 14
E: ?info@chattelin.nl
Website 


EDITORS' CHOICE