NIEUWSPolk Audio

Woodbourne van Polk Audio ook op ISE

Amper drie weken nadat wij de Woodbourne van Polk Audio al voor het eerst zagen tijdens CES 2013, heeft het draadloze muzieksysteem de grote oversteek gewaagd en was het ook te zien op ISE 2013.

Woodbourne heeft door twee 1” silk dome tweeters en een setje 5,25” mid-range drivers een vermogen van totaal 180 watt, waarmee het direct één van de krachtigste systemen op de markt is. Het apparaat ondersteunt AirPlay en Bluetooth, maar heeft ook een usb-ingang die tegelijkertijd als oplader kan dienen. Daarnaast zijn alle standaard analoge en digitale audio ingangen aanwezig. Zo kun je bijvoorbeeld ook je televisie of Blu-ray speler aansluiten op de Woodbourne.

De nieuwe telg binnen de Polk Audio familie heeft een opvallende witte kast met een afwerking van mahoniehout en zou volgens de geruchtenmachine de aftrap van een complete range streamingproducten van Polk Audio zijn. De verkoopprijs van de Woodbourne ligt naar verwachting rond de zeshonderd euro.

Het nieuwe dock, tijdens CES onderscheiden met een Bst of CES 2013 Award, heeft een mahonie houten afwerking en een witte kast. Prijs en beschikbaarheid nog niet bekend. Naar verwachting wordt de Amerikaanse verkoopprijs rond de zeshonderd dollar. En als we de geruchten mogen geloven, is de Polk Audio Woodbourne het begin van een compleet nieuwe reeks streaming producten van het merk.

MERK

EDITORS' CHOICE