Hi-Fi Klubben Goed Beter Best Event

Redactie HiFi.nl | 02 februari 2013 | DALI

De Meet the Makers-dagen bij Hi-Fi Klubben zijn nog niet goed en wel afgelopen, of het volgende event kan in de agenda; woensdagavond 6 februari ben je bij één van de filialen welkom voor de Goed-Beter-Best test. 

Bij het kiezen van de luidsprekers zijn je eigen oren de belangrijkste maatstaf, zo stelt ook Hi-Fi Klubben. Het gaat erom hoe de muziek klinkt, en dat is nog niet gemakkelijk om te beschrijven. Laat staan dat je op de mening van een ander af kunt gaan voor een volledig beeld van de prestaties van een speaker, toch zeker als het om jouw subjectieve oordeel gaat. Op de demonstratieavond woensdag wordt er veel verschillende muziek op veel verschillende luidsprekers gespeeld, waarbij de weergave in het middelpunt van de aandacht staat.

Er is daarbij gekozen om de vloerluidsprekers van DALI als uitgangspunt te nemen: LEKTOR 6IKON 6 MK2 en MENTOR 6. Deze luidsprekers variëren in prijs van 469 tot 1499 euro per stuk. Uiteraard worden ze gekenmerkt door gemeenschappelijke trekjes zoals grootte, speakerbezetting en klankkarakter, maar het gaat hier vooral om de verschillen in geluidsweergave. Meld je aan bij een winkel van voorkeur en doe de Goed-Beter-Best-Test!

Kijk ook eens op de Hi-Fi Klubben Special

MERK

EDITORS' CHOICE