NIEUWSDevialet

Cabasse met Devialet op ISE 2013

Cabasse is komende week ook in de RAI in Amsterdam te vinden. Op de tiende ISE presenteert het Franse luidsprekermerk een complete serie inbouw-luidsprekers, die voor de gelegenheid aangestuurd worden door de bekende D-Premiers van het eveneens Franse Devialet. 

In de nieuwe lijn van Cabasse, met speakers die net als eerdere modellen gebruik maken van de SCS techniek van het merk, is ruimte voor alles van in- en on-walls tot in-ceiling luidspreker en all-weather modellen, in prijsklasses die zo'n beetje alle budgetten dekken - tot ongeveer honderduizend euro. 

De reference serie in-walls is volgens het merk het resultaat van een 'simpele doch ambitieuze' doelstelling, namelijk het ontwikkelen van een full range speaker die maximaal 90 mm in je muur gaat, en niet meer dan 10 mm van je muur vandaan komt. De modellen kunnen horizontaal of verticaal geplaatst worden, zijn inzetbaar als front of surround speakers en kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld de Altura of Artis serie van Cabasse.

Volg komende al ons ISE-nieuws via deze link


EDITORS' CHOICE