Nieuwe modellen Norstone Design 2013

Redactie HiFi.nl | 15 januari 2013 | NorStone Design

NorStone Design, dat in Nederland onder de hoede valt van AV Tunes (de importeur die bij de meesten vooral bekend zal zijn vanwege het Franse Elipson), introduceert een aantal nieuwe meubels voor 2013. We zetten een paar introducties op een rij. 

Een opvallende verschijning om te beginnen is de bovenstaande Baho. Compleet geassembleerd, met verlichting en infrarood bedien-unit. De Baho wordt geleverd in twee kleuren wit en zwart. Een aluminium biesje maakt het lijnenspel. De prijs van het Baho-meubel is 999 euro.

De Stabbl meubels (voor hifi en AV) bieden ruimte aan grote en zware audio apparaten. Met het 1,5 cm dikke glas kan het heel wat gewicht dragen. Gewichtig zijn deze meubels dan zelf ook, met respectievelijk 56 en 76 kilo aan massa. Voor ontkoppeling tussen de plateaus wordt gezorgd door een spike plaatsing op elke hoek.

Het Stabbl AV-meubel in bovenstaande foto kost 649 euro, onderstaande hifi-model heeft een prijs van 549 euro.

De Khalm op zijn beurt zal veel mensen aanspreken door zijn strakke vormgeving en plaatsingsmogelijkheden. Het meubel kan opgehangen worden aan de muur of op een frame profiel staan. Daarnaast is het mogelijk de Khalm modulair uit te breiden. De verkoopprijs bedraagt 299 euro per unit, leverbaar in wit, grijs of zwart.

NorStone kent voorts het meest uitgebreide luidsprekerstand-assortiment verkrijgbaar. De lijn telt ondertussen 21 verschillende producten en afwerkingen, terug te vinden op de website. Je kunt bij AV Tunes terecht voor het hele overzicht en de prijzen.
MERK

EDITORS' CHOICE