NIEUWS

Nationale AV-dagen van Audiovideo2day


Redactie HiFi.nl | 12 januari 2013

Op zaterdag 6 en zondag 7 april organiseert Audiovideo2day, in samenwerking met mediapartners, een audiovisuele beurs. Dit alles vindt plaats in het Koningshof in Veldhoven.

Maar wat is nu precies de bedoeling van deze beurs? Dirk Voordeckers legt uit: “Ons ultieme doel is verrassen. De zintuigen van onze bezoekers prikkelen door hen de allernieuwste producten en concepten zelf te laten ervaren. Hoe we dat doen? Door beeld, geluid, multimedia en IT in balans te brengen en onze bezoekers werkelijk te laten proeven van de audiovisuele wereld.”

Ook zijn er veel consumenten die worstelen met de vraag hoe audio en video zo optimaal mogelijk geïntegreerd kan worden in de woning. Tijdens de beurs geven diverse specialisten en fabrikanten hier antwoord op. Zo wordt uitgelegd hoe muziek- en filmbestanden via een NAS te delen zijn en welke oplossingen er zijn voor streamen.

“Wat ons bijzonder maakt?” vertelt Marco Lisi. “Op de Nationale AV-dagen draait het allemaal om beleven. In plaats van een line-up van de nieuwste camera’s, laten we bijvoorbeeld een set opzetten zodat de bezoekers zelf foto’s kunnen nemen en hun favoriete camera winnen.”

Hiernaast is nog meer te doen op de beurs. Zo zijn er onder andere diverse optredens, is er een AV game experience, een silent disco, een DJ school, een homecinema en zijn er diverse presentaties.

Op beide dagen is de beurs geopend van 10.00 – 18.00 uur. Na registratie zijn de toegang en parkeerplaats gratis.

Adres:
NH Conference Centre Koningshof
Locht 117
5504 RM Veldhoven
Website

EDITORS' CHOICE