Gydotron Show: Symphony Audio Import

Redactie HiFi.nl | 06 januari 2013 | VPI

Over een week is het zover, de Gydotron High-End Luistershow. Ook Symphony Audio Import zal hier aanwezig zijn met diverse merken en producten.

De bron van de set van Symphony Audio Import is de nieuwste VPI Traveler. Een instapmodel waarmee het merk een segment betreedt waar nog nooit een VPI platenspeler is geweest, het lagere middensegment. Toch heeft ook dit basismodel de echte VPI kenmerken. Zo is de Traveler uitgevoerd in een combinatie van acryl en aluminium en is verkrijgbaar in zes kleuren. Daarnaast is het model uitgerust met een volledig nieuw ontworpen 10 inch arm met cardanisch armlager en verwisselbare armbuis met ‘headshell’.

Elektronica in deze set is van Van Zanden, de 2500 cd-speler en 6000 geïntegreerde buizenversterker. Volgens velen blinken deze producten uit in muzikaliteit, tonale rijkheid en ruimtelijkheid. Een goede toevoeging aan de set dus.

Om dit realisme beter uit te laten komen, wordt de Magico Q1 speaker aan het rijtje toegevoegd. Daarbij wordt gebruikt gemaakt van Kubala Sosna bekabeling om de hoge resolutie door te geven aan versterking en speakers.

Gydotron High-End Luistershow
Zaterdag 12 en zondag 13 januari 2013 10-18u

Sint Martinuspastorij
Berckhovenstraat 11
Malle, België
Website

MERK

EDITORS' CHOICE