NIEUWSAgath

Agath hi-res spiegel-televisie op ISE 2013

Redactie HiFi.nl | 03 januari 2013 | Agath

"Een echte spiegel die tegelijkertijd ook een HD TV is; de ultieme toets voor elk stijlvol ingericht interieur, of het nu klassiek, landelijk of modern ingericht is," zo opent Genesis Technologies haar persbericht. Een opvallende verschijning die we graag even uitlichten.

Volgende week zijn we met de redactie op de CES in Las Vegas te vinden, maar we houden ook bij wat er aan het einde van de maand in Amsterdam te doen is. De tiende ISE, opnieuw in de Amsterdamse RAI, is groter dan ooit en haalt diverse baanbrekende innovaties naar voren. Het Belgische Genesis Technologies zal er Agath presenteren, de ultieme spiegel-TV. In de “uit-stand” is Agath een stijlvolle spiegel, aangepast aan het interieur waar het toestel geïntegreerd is. In de “aan- stand” geeft het scherm HD-beeld, zonder last te hebben van een overblijvend spiegel-effect.

Over Agath
Het Franse Agath werd in 2004 opgericht door drie technologie-liefhebbers (Augagneur, Gagnat en Poitevin) met elk hun eigen expertiseveld. Samen hebben ze gewerkt om een synergie te ontwikkelen tussen hoogtechnologische TV-beleving en aantrekkelijkheid van het toestel binnen verschillende interieurtypes. 

Agath wordt in de Benelux exclusief verdeeld door Genesis Technologies, een Belgisch bedrijf met vestigingen in verschillende Europese landen. Genesis is een leidinggevende leverancier op het gebied van high-end home cinema, hifi, multiroom-audio, en home-controle/verlichting. Genesis helpt AV- en slim-wonen-installateurs met het ontwerp en oplevering van de beste oplossingen van geïntegreerde technologie in woningen en bijvoorbeeld jachten. Kijk voor meer informatie op de website.


EDITORS' CHOICE