NIEUWSArcam

Laatste plaatsen: Hifi Solutions workshop met de Arcam A19 en de Ayre AX5


Redactie HiFi.nl | 18 december 2012 | Arcam

Vrijdagavond 21 december, daags voor het kerstgeweld losbarst, ben je van harte welkom bij Hifi Solutions in Amsterdam voor twee workshops rond de nieuw geïntroduceerde (en in onze periodieke Stelt Samen opgenomen) A19 versterker van Arcam, én de nieuwe AX5 van Ayre. Tekst en uitleg zal verzorgd worden door Sander Janssen en Michael Huigen van importeur Audiac.

Vandaag de dag lijken alle audiopaden redelijk plat bewandeld, zo opent de uitnodiging van Hifi Solutions. Er zijn nog maar weinig fabrikanten die echt met iets slims komen. Natuurlijk strooit iedereen rijk met nieuwe, veelal digitale snufjes maar het zijn meestal toevoegingen op een bestaand platform waarbij de basisingrediënten onveranderd blijven. Toch zijn er een paar merken die een stap verder willen gaan. Die zich geregeld achterop het knappe bolletje krabben en denken, ‘dat kan toch beter’. 

De Arcam A19 als onderdeel van de Stelt Samen van Hifi Solutions

De avond van 21 december nodigt Hifi Solutions je daarom uit om het resultaat van dat revolutionaire denken zelf te ervaren. In samenwerking met Audiac kun je terecht voor een tweetal workshops, waarbij ze je kennis laten maken met twee versterkers die ze best als ‘heruitvinding van de geïntegreerde versterker’ durven te omschrijven.

Als één van de eerste in de Benelux stelt Hifi Solutions je voor aan twee unieke producten: Arcam’s verbluffende A19 en Ayre Acoustics lang verwachte AX5. Waarom deze versterkers zo anders zijn dan de gevestigde orde, en vooral waarom ze zo fantastisch klinken, zijn twee van de peilers van de avond. Natuurlijk is er de ruimte voor een uitgebreide luistersessie, en word je voorzien van een lekker drankje.

Programma

  1. Aanwezig kan al vanaf 18.00 uur 
  2. 18.45 - 19.30 uur workshop Arcam A19 groep 1 en workshop Ayre Acoustics AX5 groep 2 
  3. 19.30 - 19.50 pauze 
  4. 20.00 - 20.45 uur workshop Arcam A19 groep 2 en workshop Ayre Acoustics AX5 groep 1 
  5. 20.45 - 21.30 uur vragen, luisteren, napraten en borrelen

De workshops worden verzorgd door importeur Audiac, waarbij Sander Janssen je graag alles vertelt over de Arcam A19. De unieke techniek onder de kap van de Ayre Acoustics AX5 wordt uitvoerig toegelicht door zijn collega Michael Huigen. 

Om teleurstelling te voorkomen, word je verzocht een e-mail te sturen naar info@hifisolutions.nl zodat je verzekerd bent van een interessante en informatieve avond. Voor de voorbereiding thuis kun je terecht bij de website van Ayre en Arcam. En kijk op de Facebook-pagina van Hifi Solutions voor meer info.

Graag tot ziens op 21 december, vanaf 18u
Hifi Solutions - Muiderstraat 13-17, Amsterdam

EDITORS' CHOICE