Laatste kans: Hifi voor outlet prijzen bij RMR Soundsystems


Redactie HiFi.nl | 29 december 2012

Geïnteresseerd in hifi? Voor outlet prijzen? Dan hebben we een mooie tip; de magazijnopruiming bij RMR Soundsystems aan de Van Weedestraat 62 in Soest loopt nog tot en met 5 januari - dat betekent dat er nog één week over is. De begane grond en benedenverdieping staan nog tot en met volgende week zaterdag volledig in het teken van een hifi-outlet.

RMR Soundsystems biedt diverse apparatuur van haar A-merken tegen sterk gereduceerde prijzen aan. Luidsprekers, versterkers, docking stations, hoofdtelefoons, home cinema-apparatuur, designspeakers, audio- en tv-meubels, tv-beugels, televisies, computer hifi, gadgets, car-entertainment, accessoires en meer...

Naast de grote uitverkoop is er meer te beleven. Zo kun je op de 1ste verdieping alvast kennis maken met de nieuwste hifi-producten voor 2013, want daar zijn demonstraties van de laatste snufjes en gadgets voor de toekomst. Op de 2de verdieping verzorgt RMR om de twee uur home cinema-demonstraties in de kleine bioscoop.

In de kelder waan je je afwisselend in de jaren '50/'60/'70/'80/'90, schenken de heren met plezier een bakje koffie, en kun je een glimp waarnemen hoe we in die tijd van muziek genoten. Een deel van de uitgestalde vintage hifi apparatuur en meubeltjes zijn misschien zelfs nog wel te koop..

Openingstijden:
Ma:     13:30 - 18:00
Di-Vr:   10:15 - 18:00
Zat:      10:00 - 17:30
Vrijdagavond koopavond

Het filiaal op de Kostverlorenweg 10 blijft op de woensdagen geopend, en vanaf 8 januari weer volgens de gebruikelijk openingstijden.

EDITORS' CHOICE