Musical Fidelity en Harbeth show bij It Harkstee

Redactie HiFi.nl | 13 december 2012 | Musical Fidelity

Om te vieren dat Hifistudio It Harkstee is verkozen tot beste speciaalzaak in de provincie Friesland, houdt het op vrijdag 14 en zaterdag 15 december een audioshow. Daarbij wordt de AMS lijn van Musical Fidelity gedemonstreerd met Harbeth M40.1 luidsprekers.

Hifistudio It Harkstee werd tijdens het Hifi Business Event op 5 november in Lelystad gekroond tot beste van Friesland en daarmee is Durk de Heij natuurlijk in zijn nopjes. “Het was hartverwarmend om de mening van onze klanten terug te lezen”, liet hij ons weten. “Ik wil iedereen die een stem heeft uitgebracht op mijn bedrijf dan ook enorm bedanken voor hun steun.”

De AMS Primo buizenvoorversterker wordt met de AMS50 en AMS100 ingezet.

De Heij nodigt dan ook iedereen uit om op 14 en 15 december “onder het genot van een diverse hapjes en drankjes te genieten van een superset”. Tijdens de demonstratie is alleen klasse A versterking aanwezig. Zo worden de AMS Primo buizenvoorversterker met de AMS50 en AMS100 ingezet en dient de AMS cd-speler als bron. Deze set zal gaan spelen met een zeer bijzondere speaker: De Harbeth Monitor 40.1.

De set van Musical Fidelity speelt met een zeer bijzondere speaker: de Monitor 40.1 van Harbeth.

Je vindt Hifistudio It Harkstee aan de Bjirkewei 11 in Twijzelerheide. Op vrijdag 14 december - wanneer ook Dick van Geest van Viertron aanwezig is - heet Durk de Heij je van harte welkom van 13.00 tot 21.00 uur, een dag later zijn de deuren geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

MERK

EDITORS' CHOICE