NIEUWSTransrotor

Vinyldagen bij Rik Stoet Audio

Rik Stoet Audio, naar eigen zeggen dé analoogspecialist bij uitstek, houdt zaterdag 8 tot en met maandag 17 december een spectaculaire vinyl- en draaitafelshow. Het standaardassortiment van de winkel bestaat al uit zeventien draaitafels en 3500 nieuwe LP’s en speciaal voor de show is een complete selectie Transrotor platenspelers opgesteld.

Ook heeft Rik Stoet Audio veel nieuwe LP's in de vinylruimte, met daarnaast onder meer binnen- en buitenhoezen, draaitafelmatten, phonotrappen, elementen en schoonmaakmachines voor platen. Kortom, er is van alles te vinden op analoog gebied.

Tijdens de shows zijn specialisten aanwezig die gratis je naald en element controleren en indien nodig direct een nieuw element monteren en afregelen. Voor een uitgebreide inspectie of upgrade is het mogelijk uw draaitafel achter te laten. Ze nemen daar graag wat meer tijd voor.

In de zaak aan de Elandstraat 9 in Den Haag wordt tijdens de vinyldagen continu gedemonstreerd met de nieuwe Takumi TT level2 en de Transrotor Orion draaitafels. Daarnaast laat Rik Stoet Audio ons weten dat Chattelin Audio, bij de zaak om de hoek, op zaterdag 8 december ook met vinyl draait. Dat maakt de gang naar Den Haag voor vinylliefhebbers van buiten de Residentie misschien nét iets aantrekkelijker.

De openingstijden van Rik Stoet Audio aan de Elandstraat 9 in Den Haag zijn tijdens de vinyldagen als volgt:

Zaterdag 8 december van 10.00 – 20.00 uur
Dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 december van 11.00 – 18.00 uur
Donderdagavond 13 december ook nog van 19.00 – 21.00 uur
Zaterdag 15 december 10.00 – 20.00 uur
Zondag 16 december 12.00 – 20.00 uur
Maandag 10 december is Rik Stoet Audio gesloten


EDITORS' CHOICE