NIEUWSArgon

Argon introduceert digitale versterker


Redactie HiFi.nl | 10 mei 2012 | Argon

Argon heeft een nieuwe, eigentijdse versterker geïntroduceerd: de Argon DA2. De versterker richt zich op digitaal signalen en is daarmee uitstekend op de toekomst voorbereid.   

Daarom is de DA2 uitgerust met zowel een coaxiale als optische digitale ingang, die beide ook met HD audio signalen tot 24bit/192kHz kunnen. En, mocht het nog nodig zijn, de DA2 heeft ook nog een analoge ingang.

Dankzij de geïntegreerde USB aansluiting krijg je volgens Argon een beter geluid uit je computer dan met de analoge mini-jack hoofdtelefoonaansluiting. De hoogwaardige D/A converter, speciaal voor de USB ingang, zorgt ervoor dat je muziekcollectie klinkt zoals die bedoeld is. De aluminium behuizing herbergt een klasse D versterker waardoor de afmetingen compact konden blijven terwijl toch tot 2 x 50 Watt afgeleverd kan worden.

De Argon iNet6+, een FM/DAB/Internet radio én UPnP mediastreamer, is de ideale, toekomst gerichte partner voor de DA2. Kijk voor meer info over de DA2 of de iNet6+ op de website van Argon

MERK

EDITORS' CHOICE