Vacature Coolblue: Productmanager Audio

Redactie HiFi.nl | 07 december 2012

Coolblue is op zoek naar een nieuwe collega. Specifieker: ze zoeken een Productmanager Audio. Iets voor jou? Lees dan snel onderstaand bericht, of ga meteen door naar de vacaturepagina waar je alle informatie vindt.

Als Productmanager Audio bij Coolblue ben je, zoals ze dat zelf zeggen, de eindbaas. Van jouw productgroep dan. Je pakt gefocust de productgroep audio op en bouwt ‘m uit met één doelstelling: de beste en grootste worden in die markt. Een grote verantwoordelijkheid, met veel afwisseling.

De ene dag maak je een concurrentieanalyse en vertaal je die in een strategisch groeiplan; de volgende dag pas je de navigatiestructuur van je website aan zodat je klant makkelijker zijn keuze kan maken. Je praat met merken als NAD, Marantz en Yamaha over hun nieuwe productlijn en hoe je die voor hen in de markt kunt zetten, maar brengt net zo lief duiding aan in het assortiment door het schrijven van een goede producttekst. Je denkt het ene moment na over je prijsstrategie, conversie en winstgevendheid, het volgende onderhandel je een dealtje met dat ene gave uitlopende toestel. En natuurlijk speel, ahum, ‘test' je de hele dag met de nieuwste audio-producten.

Lees ook de HiFi.nl Hi-Visit bij Coolblue

Klinkt deze baan je als muziek in de oren... dan nodigen ze je graag uit om te solliciteren. Kijk hier voor de volledige vacature en de eisen met betrekking tot de sollicatie. Succes! 


EDITORS' CHOICE