NIEUWS

Okugi systemen naar Nederland via AVA


Redactie HiFi.nl | 19 november 2012

Liften voor flatscreens en projectoren zijn er in vele soorten en maten. In scheeps- en jachtbouw gelden bijvoorbeeld strengere regels dan aan wal, en zijn de omstandigheden tevens een stuk uitdagender, waardoor de systemen een andere aanpak vereisen. 

Okugi Lift Systems uit Bremen ontwerpt en produceert liftsystemen op maat die aan die strenge eisen voldoen, en voor elke audiovisuele uitdaging een oplossing bieden. Alle systemen worden op basis van unieke specificaties uitgevoerd. Een ceiling hinge voor een 103 inch plasma scherm? Geen probleem. Een paar luidsprekers uit het dek of uit een vloer laten verrijzen en waterdicht weer opbergen, volautomatisch ? Geen probleem. De oplossingen van Okugi zijn een schoolvoorbeeld van “German engineering”.

Omdat AVA bekend is in en met de meeste 'custom install' bedrijven in Benelux, heeft Okugi hen gevraagd om als agent voor hen op te treden. Zij hopen zo de merkbekendheid te vergroten en hun producten de plaats te geven die ze verdienen.

Neem voor meer informatie contact op met importeur AVA. Voor meer informatie over het productportfolio kun je terecht op deze website.

EDITORS' CHOICE