Poulissen verkozen tot Hifi Winkel van het jaar 2012

Redactie HiFi.nl | 07 november 2012

Poulissen Audio Video Center is op het Hifi Business Event door de jury verkozen tot ‘Hifi Winkel van het jaar 2012’. Het evenement werd georganiseerd door brancheorganisatie Uneto-Vni en Home Entertainment Media.

Uit het juryrapport: ‘De keuze is gebaseerd op het hoogste stemmenaantal uit de markt en een eveneens buitengewoon hoge waardering door de klanten van Poulissen.’ Verder is de jury onder de indruk van de bedrijfsvoering en het moedige, duurzame ondernemerschap van Poulissen Audio Video Center B.V.

Bij de motivatie voor de kiezers van Poulissen komen de volgende begrippen vaak terug: ‘De passie en betrokkenheid van vriendelijke mensen’, ‘Hoogstaand advies en uitstekende service in een geduldige sfeer’, ‘Groot assortiment met topproducten van mooie merken’, …met als rode draad: ‘Een mooi bedrijf, met uitstraling, warmte en gedegenheid’.

Juryvoorzitter Theo Wubbolts, tevens hoofdredacteur van voornoemde titels, overhandigde Gerard Poulissen de bijbehorende oorkonde en trofee en benadrukte de rol van het lidmaatschap van brancheorganisatie Uneto-Vni in de bedrijfsvoering. “Poulissen Audio Video Center is ook mede hierdoor toekomstbestendig. De consument van vandaag heeft een sterke behoefte aan service en nazorg; de vakkundigheid en vakbekwaamheid van Gerard Poulissen en zijn team kunnen aan die behoefte in ruime mate voldoen.”


EDITORS' CHOICE