NIEUWSRhapsody

Avalon Compas bij Rhapsody

Redactie HiFi.nl | 10 november 2012 | Avalon

Rhapsody in Hilversum presenteert vandaag, zaterdag 10 november, samen met importeur More Music de nieuwe Avalon Compas luidspreker. Het bericht van Rhapsody:

Avalon is bij Rhapsody geen onbekende. Rhapsody is het bedrijf dat Avalon 23 jaar geleden naar Europa haalde, en haar eerste introductie deed met de bekende Ascent. Door de jaren heen heeft Avalon baanbrekende speakers gebouwd. Al deze ontwerpen hebben hun eerste daglicht bij Rhapsody gezien. Nu haar nieuwste telg, de Compás...

We hebben er even op moeten wachten. Maar vandaag gaan wij deze Avalon Compas ten gehore brengen. Zoals velen van jullie weten is de combinatie Avalon, Spectral en MIT geboren bij Rhapsody. Deze combinatie was voor die tijd uniek en heeft wereldwijd gevolg gekregen. De drie bedrijven gingen samen on the road om deze combinatie te promoten. Inmiddels zijn we verder in de tijd en we vinden het een uitdaging u nu een geheel andere combinatie te laten horen die muzikaal veel belooft. Wij vinden het leuk om de Avalon Compás te laten horen met Sonore, het unieke merk uit ons eigen land. Ben je nieuwsgierig hoe dit klinkt? Kom dan vandaag langs om dit te ervaren!

Showtijden
Zaterdag 10 november van 10.00 – 16.00 uur

Rhapsody
Borneolaan 25 
1217 GX Hilversum 
E: info@rhapsody.nl
T: +31 (0)35 628 46 44
Website


EDITORS' CHOICE