NIEUWSHanze Hifi

Black Magic, Hanze Hifi vinyldagen

Hoewel er natuurlijk veel muziek gespeeld gaat worden, en te koop is, draaien de Hanze Hifi vinyldagen vooral om goede voeding. De Hanze Hifi vinyldagen zijn dit weekend, op zaterdag 24 en zondag 25 november.

Speciaal voor de bezitters van Thorens TD-160, 165, 166, 145, 146, 147 en 150 draaitafels hebben Richard en Jaap van Het Audio Team (H.A.T.) een voedingssupplement ontwikkeld: een modificatiekitje om de werking van de motor van deze draaitafels te optimaliseren.

Vanuit de fabriek werden deze motoren volgens H.A.T. namelijk ‚Äúmet de natte vinger‚ÄĚ (lees: met een condensator) zodanig ingesteld dat ze netjes werkten. Maar wanneer je deze afregeling verfijnt, blijken ze dramatisch veel beter (en stiller) te draaien.

Daarnaast introduceert H.A.T. haar Clean Power Supply 2 (CPS-2). Dit voedingssupplement is bedoeld voor voorversterkers, netwerkspelers, cd-spelers en de betere draaitafels als een TD-124, Linn LP-12 en nog vele andere.

Bezitters van draaitafels, ongeacht welk merk, kunnen tijdens de Hanze Hifi vinylshow hun apparaat langsbrengen voor een gratis check-up. Gezien de te verwachten drukte moet u er vanuit gaan dat u uw platenspeler wel moet achterlaten.

De Hanze Hifi Black Magic vinylshow is op zaterdag 24 november te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur, in de winkel aan de Oosterlaan 15/16 in Zwolle. Een dag later kun je er van 12.00 tot 17.00 uur terecht.

Hanze Hifi
Oosterlaan 15-16
8011 GC Zwolle
Website

En natuurlijk de Hanze Hifi Special Page


EDITORS' CHOICE