NIEUWSMarten

Klinkt Beter open deur weekend


Redactie HiFi.nl | 29 november 2012 | Marten

Op 1 en 2 december organiseert Klinkt Beter haar jaarlijkse opendeur. Dit weekend is ter vervanging van het eerder aangekondigde weekend op 17 en 18 november dat wegens omstandigheden niet kon doorgaan.

Klinkt Beter wil ieders geduld belonen met een Benelux primeur: de April Music Stello Ai700, een geïntegreerde versterker met 2x 500 Watt bij 8 Ohm, welke op het Rocky Mountain Audiofest 2012 gecombineerd werd met Marten speakers. Klinkt Beter doet het nog eens over met maar liefst drie Marten speakers.De Marten Django is ondertussen een vaste aanwinst geworden. De Django is een full-range luidspreker met keramische hoog/mid en drie aluminium 8 inch bas units. Ook na de opendeur is-ie te beluisteren, maar dan op afspraak.Naast de Django is ditmaal ook de boekenplankspeaker van Marten van de partij, de nieuwe Duke 2 met bijbehorende stands.

En nog een extra’tje in dit nieuwe open deur weekend: de allernieuwste Marten Miles 5, compleet voorzien van de nieuwste drivers, waaronder de cell tweeters.

Qua electronica brengt het Deense Vitus een lineup van Reference en Signature versterkers en cd-spelers mee, aangevuld met de Stello U3 voor streaming.

Het buizenmerk Ayon is natuurlijk ook van de partij met haar meest recente buizenversterkers, streamers, dac's en transports.

Home cinema liefhebbers kunnen genieten van demo's met de volledige collectie Velodyne subwoofers, van de kleinste Microvee tot het Digital Drive Plus systeem en alles ertussen. Alle subs kunnen naast elkaar in een cinema vergeleken worden in optimale akoestische omstandigheden.

Er is zelfs een tweede home cinema systeem met de Anthem MRX reeks, welke diverse Klipsch subwoofers en de nieuwe stijlvolle Klipsch Gallery speakers aanstuurt.  De draadloze G-17 iPod speaker is opnieuw van de partij, en een ruime collectie Reference II speakers tot en met het RF7-II model, alsook de Palladium reeks, de topreeks van Klipsch.

Verder kan iedereen voortaan terecht bij Klinkt Beter voor de Aura Vivid en Vita: een versterker met ingebouwde usb dac en een passende cd-speler. De usb dac kan direct digitaal aangesloten worden op de Olive O3HD.

Daarnaast zijn er ook de ultradunne Opalum speakers, welke direct aan de muur gemonteerd kunnen worden. De Opalum is niet alleen een speaker, maar een volledig systeem; een aparte versterker is dus niet nodig.

Tijdens het opendeurweekend op 1 en 2 december ben je van harte welkom tussen 13:00 en 20:00. Reserveren is niet noodzakelijk, maar wel fijn. 

Adres:
Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren - België
www.klinktbeter.be
info@klinktbeter.be
+32 473 79 36 91

EDITORS' CHOICE