Home Cinema: achter de schermen bij Beter Beeld & Geluid

Altijd al willen zien hoe een luisterruimte in een hifi zaak gecreëerd wordt? Je kunt nu een kijkje achter de schermen nemen bij Beter Beeld & Geluid. Ze zijn daar namelijk aan het verbouwen, en laten op de website stap voor stap zien hoe de home cinema ruimte geperfectioneerd wordt.

De home cinema ruimte is erg belangrijk als 'showcase' van het assortiment en kunnen van een zaak. In deze ruimte moeten beeld en geluid zo perfect worden gepresenteerd, dat er maar één ding overblijft: een compleet meeslepende filmervaring. Sinds enige tijd zijn de heren van Beter Beeld & Geluid bezig de akoestiek van al hun luisterruimtes te verbeteren. Voor de home cinema hadden ze ambitieuzere plannen dan alleen een 'verbetering'.

In blog-vorm zullen zij het volledig opnieuw opbouwen van de home cinema ruimte aan je laten zien, te beginnen met een volledig gestripte ruimte. Een galmhok dat langzamerhand zal worden omgetoverd tot wat volgens BB&G de mooist klinkende home cinema in Nederland gaat worden. Dat belooft wat!

Via het blog van Beter Beeld & Geluid blijf je op de hoogte van iedere stap in het proces. Daarnaast heeft BB&G een HiFi.nl Special Page.


EDITORS' CHOICE