NIEUWSMarten

Marten Django bij Gydotron


Redactie HiFi.nl | 05 november 2012 | Marten

Goed nieuws voor iedereen die de Marten Django eens wil beluisteren: Gydotron zet deze bijzondere luidspreker op 10 november in de spotlights middels een luistershow. Handig voor iedereen die in België woont of de perfecte reden voor een lekker dagje uit bij onze zuiderburen. 

Op HiFi.nl is de Marten Django al regelmatig voorbij gekomen. Voor wie het gemist heeft: de Django is een full-range luidspreker met keramische hoog/mid en drie aluminium 8 inch bas units. Je leest er hier meer over. Gydotron gaat voor de volgende combinatie: “Marten maakt zelf gebruik van ASR Emitter als referentieversterking bij de ontwikkeling van hun speakers. Het lijkt ons dan ook niet meer dan evident om de Django aan te sturen met de ASR Emitter versterker. Als bron maken we gebruik van de Ayre CX-7 cd-speler.”

Je bent van harte welkom op 10 november van 13:00 tot 21:00 uur. En leuk om te weten: van 20:00 tot 21:00 uur draait Gydotron integraal ‘Graceland’ van Paul Simon. Voor meer informatie over de luidspreker kun je kijken op de website van Marten

Gydotron Audio
Veldvenne 18
2970 Schilde
België
T: 0032 (0)473 11 65 13
E: gydotron@gydotron.com
Website Gydotron

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »