Musicus Brechtje Roos bij Multifoon Hifi

Redactie HiFi.nl | 29 oktober 2012

Ontdek de (echte) schoonheid van muziek met muziekzendeling Brechtje Roos, dat is het affiche van een woensdagavond muziekavond bij Multifoon Hifi in Rotterdam. Woensdag 31 oktober aanstaande komt ze er namelijk optreden.

Gedurende het 40-jarig bestaan van Multifoon Hifi hebben al vele muziekliefhebbers de revue gepasseerd. Van ware fanaten tot liefhebbers die hun plezier halen uit zeldzame muzikale momenten. Ter gelegenheid van dat 40-jarige jubileum wil Multifoon muziekliefhebbers, van welk soort ook, graag nog een plezier doen: "de échte schoonheid van muziek laten ontdekken."

Brechtje Roos ((c) Marc de Clercq)

Voor dat muzikale feestje hebben zij Brechtje Roos uitgenodigd - als concertmusicus kent zij de wereld van muziek als geen ander. "Met korte fragmenten brengt zij muziek tot leven. Op unieke wijze geeft zij verdieping en laat zij u de schoonheid van muziek opnieuw en op deskundige wijze ontdekken."

Je bent voor deze besloten muziekavond van harte uitgenodigd op woensdag 31 oktober om 20u in de winkel in de Woonmall. Aanmelden kan via info@multifoon.nl. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. 

Multifoon Hifi
Alexandrium Woonmall 2e verdieping
Watermanweg 229 A
3067 GA
Rotterdam

Telefoon: 010 251 88 88 
E-mail: info@multifoon.nl
Website

Voor meer informatie over Brechtje Roos kun je kijken op haar website.


EDITORS' CHOICE