NIEUWSKlinkt Beter

Marten Django bij Klinkt Beter

Redactie HiFi.nl | 17 oktober 2012 | Marten

Regelmatig passeert bij Klinkt Beter de vraag of er nog een extra luidsprekermerk in het assortiment komt. Er is uiteindelijk voor gekozen om het Zweedse merk Marten toe te voegen, of meer specifiek: de Marten Django.

Het heeft even geduurd om een uitdager te vinden voor de reeds bestaande collectie. De Django is een exclusieve full-range luidspreker met keramisch hoog/mid en drie aluminium bas units. Hierdoor is de Django geschikt voor alle genres muziek. Mede dankzij zij de verfijning en de hoge belastbaarheid zal deze speaker je het gevoel geven dat je naar een live concert luistert.

Gezien het prijskaartje van 9990 euro per paar stelt Klinkt Beter dat de Django voor zijn vraagprijs een zeer bijzonder en attractief geprijsd product is, waarbij de eerste reacties van hun klanten tijdens een privé luistersessie zeer lovend waren.

De Marten Django wordt bij Klinkt Beter aangestuurd door Vitus Audio apparatuur waaronder de RI-100 2x300 Watt geïntegreerde versterker en verbonden met o.a. Acrolink bekabeling. Voor meer info over de Django, zie de website van Marten of de website van Klinkt Beter. 

Klinkt Beter
Blauwe Paal 45
9230 Wetteren, België
T: +32 473 79 36 91
E: info@klinktbeter.be
Website


EDITORS' CHOICE