NIEUWSAccuphase

Accuphase oase bij Colab in België

Redactie HiFi.nl | 12 oktober 2012 | Accuphase

Muziek is een oase die verfrist tijdens de reis van ons leven. Althans, als je het aan de mensen achter het Japanse Accuphase vraagt. Zaterdag 13 en zondag 14 oktober ben je bij Colab uitgenodigd voor een voorstelling van de muzikale weergave instrumenten van dit merk.

Om de valreep nóg maar een tip voor het weekend dus, voor de hifiliefhebber - die de komende dagen toch al niet weet wat-ie moet kiezen.

Bij Colab worden twee systemen met verschillende ambities gepresenteerd. Het eerste koppelt de DP-400 CD-speler en de E-460 geïntegreerde versterker met een Belgische première, de Marten Duke standmount luidsprekers, die het grote auditorium bij Colab met gemak vullen - je zal versteld staan van het resultaat.

Om de elegante vloerstaanders, de Estelon XA, aan te sturen, wordt er gekozen voor niets minder dan de Accuphase M-6000 monoblokken die maar liefst 1200 watt kunnen aanleveren. Die voeden de C-2110 voorversterker met de optionele DAC-30 kaart. Als bron? Het DP-801 transport in combinatie met de Accuphase DC-801 DAC.

Bij beide systemen wordt de cablage aan Purist Audio Design toevertrouwd. Het kwaliteitsniveau dat Accuphase nastreeft maakt massaproductie onmogelijk. De middelen die gebruikt worden, koppelen geavanceerde technologie aan puur vakmanschap. De productie is altijd gelimiteerd. Ook worden de Accuphase producten enkel aangeboden door een beperkt aantal zorgvuldig geselecteerde winkels.

Accuphase Oase bij Colab
Vilvoordsesteenweg 110
1860 Meise (België)

Het auditorium zal tijdens het event geopend zijn van 10 tot 22u. Paul Hattink van Accuphase distributeur Hifine zal aanwezig zijn met zijn gitaar en goed humeur om alle vragen te beantwoorden. 


EDITORS' CHOICE