NIEUWSJK Acoustics

Nationale Pick-up dagen bij Ketelaar Hifi


Redactie HiFi.nl | 31 oktober 2012 | JK Acoustics

Vrijdag 2 en zaterdag 3 november organiseren Ketelaar Hifi en A. J. van de Hul voor de tiende keer de Nationale Pick-up dagen. Beide dagen staan traditiegetrouw totaal in het teken van platenspelers, pick-uparmen, langspeelplaten en accessoires.

Bezoekers kunnen hun platenspeler laten nakijken en afregelen voor slechts tien euro. Daarnaast staan Aalt-Jouk van den Hul en de fijnmechanische specialisten van Ketelaar klaar om elk pick-up element en platenspeler tot in detail te controleren. Nadat de platenspeler afgeregeld is, kan deze worden beluisterd op apparatuur van JK Acoustics.

Tevens staat er een groot assortiment vinyl (nieuw en vintage occasions) en accessoires te koop en wordt er gedemonstreerd met een platenwasmachine.

“Traditiegetrouw zijn deze dagen een ontmoetingspunt van eigenaren en liefhebbers van platenspelers,” vertelt Marthijn Ketelaar. “De faam van dit evenement brengt liefhebbers uit heel Nederland naar ’t Harde. Het is ook de enige plek in ons land waar eigenaren kunnen toezien hoe hun platenspeler wordt geïnspecteerd, lageringen gesmeerd en soms in overleg een onderdeel vervangen.”

Iedereen is welkom om te genieten van deze vinyl dagen, uiteraard met hapje en drankje, op vrijdag 2 november van 10.00 – 21.00 uur en zaterdag 3 november van 10.00 – 16.00 uur.

Adres:
Ketelaar Hifi
Parkweg 23
8084 GG ’t Harde
T: 0525-652639
Website

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »