NIEUWSPanasonic

Panasonic Visual Experience


Redactie HiFi.nl | 04 oktober 2012 | Panasonic

Op dinsdag 9 oktober en donderdag 11 oktober vinden respectievelijk in het Louwman Museum in Den Haag en in het M-museum in Leuven de Panasonic Visual Experience plaats.

De Visual Experience is de ideale gelegenheid om de nieuwste Panasonic-producten voor visuele presentaties zoals de kleinste en lichtste 20.000 lumen beamer, de nieuwe weer- en waterbestendige displays en monitoren én een nieuwe broadcast monitor uit de BT300-serie aan het werk te zien. Deze nieuwe monitor en de nieuwe interactieve whiteboards met ultra-short throw projectoren zijn ook zeer geschikt voor onderwijsdoeleinden en zakelijke bijeenkomsten.

Op 11 oktober worden in het M-museum twee rondleidingen met een toelichting op de nieuwe producten georganiseerd: van 10.00 tot 11.30 uur en van 14.00 tot 15.30 uur. Voor en na het bezoek aan de Panasonic Visual Experience kan gratis het M-museum worden bezocht, waar een uitgebreide collectie van oude en hedendaagse kunst te zien is.

De Panasonic Visual Experience is onderdeel van een Europese roadshow, die tien Europese steden aandoet. Op dinsdag 9 oktober is er tevens een editie van de tour in Den Haag, waar je via deze website meer informatie over vindt. Panasonic is een van de toonaangevende leveranciers van professionele plasmaschermen, projectoren en elektronische whiteboards voor de zakelijke markt, de meeting industrie en het onderwijs. In deze markten zijn lichtopbrengst en resolutie, maar ook gebruiksgemak en integratie met andere ICT-voorzieningen van groot belang.

Geïnteresseerden voor de Panasonic Visual Experience dienen zich vooraf te registreren

EDITORS' CHOICE