Hifi Matters demo’s tijdens de X-fi

Redactie HiFi.nl | 24 september 2012

Volgend weekend kun je in het NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven terecht voor ‘alles hifi’. Op 29 en 30 september is het namelijk tijd voor de X-fi show. Ook Hifi Matters gaat de bezoekers voorzien van de nodige luisterpret en dat doen zij met een demo met luidsprekers van Kudos en buizenversterkers van het Engelse Icon Audio.

De muzikale versterkers van Icon Audio  hebben onder muziekliefhebbers inmiddels een goede reputatie vanwege de prima prijs-kwaliteitverhouding. Op de show van vorig jaar speelden deze versterkers nog de sterren van de hemel, gezien de vele positieve reacties van bezoekers.


Icon Audio Stereo 60 MK IIIm

De luidsprekers zijn van Kudos, eveneens uit Engeland. Hifi Matters: “Hier in Nederland nog relatief onbekend maar in het thuisland een grote speler, dat al veel erkenning heeft gekregen van zowel consument als de media.” Daarnaast zijn er bij Hifi Matters subwoofers van MJ Acoustics te bewonderen.


Kudos Audio Cardea C20

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Hifi Matters. Hifi Matters is gevestigd Cort van der Lindenstraat 8H is Rijswijk. 

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.EDITORS' CHOICE