NIEUWSLinn

Linn Kiko bij BB&G


Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2012 | Linn

Bij Beter Beeld en Geluid kwam er gisteren een mooie vierkante doos binnen van Linn: de Linn Kiko was gearriveerd! Om te laten zien hoe compleet het apparaat is, hier een mooie serie foto's van het uitpakken. 

Maar ook een opmerking over het geluid: WOW! Als je naar de speakers kijkt, verwacht je niet al te veel, maar wat dit 'setje' in het laag nog presteert is behoorlijk indrukwekkend. Natuurlijk niet afgronddiep, maar door de aluminium behuizing wel strak en ook kan Kiko luider spelen dan je zou verwachten (ook weer vanwege de behuizing, maar zeker ook door de actieve aansturing).

Er is ook een kleine extra primeur te melden m.b.t. de Kiko: bij de set worden luidsprekerkabels meegeleverd met de opdruk 'K40'. Dit is een nieuwe luidsprekerkabel van Linn met solid core geleiders voor het hoog en stranded kabels voor het laag/midden. Linn heeft hier gekozen voor Speak-on connectoren, die in 1 connector alle 4 polen per kanaal tegelijkertijd veilig en stevig aansluit. De K40 kabel zal binnenkort ook los leverbaar worden (van de rol).

Leuk detail is dat als je de Kiko op zijn zij zet, het display automatisch meedraait! Verder is het gewoon een snoepje om te zien en de hebberigheidsfactor is hierdoor absoluut hoog. Kom langs bij Beter Beeld en Geluid en laat ons je uitleggen wat je allemaal kunt met Kiko! 

Kijk voor meer informatie en nóg meer foto's op de website van Beter Beeld en Geluid. 

MERK

EDITORS' CHOICE