NIEUWSMarmitek

De nieuwe Connect DA21 en TC22 van Marmitek

Redactie HiFi.nl | 18 september 2012 | Marmitek

Televisies worden tegenwoordig steeds groter, dunner en er wordt constant gewerkt aan het optimaliseren van de beeldkwaliteit. Maar het dunne ontwerp heeft vaak een groot nadeel: er is maar beperkt ruimte voor de luidsprekers en daarom kan de geluidskwaliteit teleurstellend zijn. Wat als een televisie niet de juiste aansluiting heeft voor je geluidsinstallatie? Daar komen de nieuwe Marmitek Connect DA21 en Connect TC22 om de hoek kijken.
 

De Marmitek Connect DA21 is een "digitaal-naar-stereo audio converter". Als jouw huidige hifi stereo-installatie al een prima geluid levert, is de aankoop van een dure, digitale surroundset hierdoor niet meer nodig. De Marmitek Connect DA21 converteert digitale audio (TOSLINK/Coaxiaal) naar (links/rechts) stereo audio. Hij ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereosignalen en sample frequenties tot 192 kHz, wat zorgt voor de beste geluidsweergave. Je haalt de Marmitek Connect DA21 voor 49,95 euro in huis.

Een andere nieuwe telg is de Marmitek Connect TC22, die zowel digitale Toslink audio naar digitaal coaxiaal audio converteert als andersom. De converter ondersteunt de meest voorkomende digitale audioformaten. Hij heeft een adviesprijs van 34,95 euro.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Marmitek

MERK

EDITORS' CHOICE