NIEUWSMarmitek

De nieuwe Connect DA21 en TC22 van Marmitek


Redactie HiFi.nl | 18 september 2012 | Marmitek

Televisies worden tegenwoordig steeds groter, dunner en er wordt constant gewerkt aan het optimaliseren van de beeldkwaliteit. Maar het dunne ontwerp heeft vaak een groot nadeel: er is maar beperkt ruimte voor de luidsprekers en daarom kan de geluidskwaliteit teleurstellend zijn. Wat als een televisie niet de juiste aansluiting heeft voor je geluidsinstallatie? Daar komen de nieuwe Marmitek Connect DA21 en Connect TC22 om de hoek kijken.
 

De Marmitek Connect DA21 is een "digitaal-naar-stereo audio converter". Als jouw huidige hifi stereo-installatie al een prima geluid levert, is de aankoop van een dure, digitale surroundset hierdoor niet meer nodig. De Marmitek Connect DA21 converteert digitale audio (TOSLINK/Coaxiaal) naar (links/rechts) stereo audio. Hij ondersteunt ongecomprimeerde digitale stereosignalen en sample frequenties tot 192 kHz, wat zorgt voor de beste geluidsweergave. Je haalt de Marmitek Connect DA21 voor 49,95 euro in huis.

Een andere nieuwe telg is de Marmitek Connect TC22, die zowel digitale Toslink audio naar digitaal coaxiaal audio converteert als andersom. De converter ondersteunt de meest voorkomende digitale audioformaten. Hij heeft een adviesprijs van 34,95 euro.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Marmitek. Het merkt valt onder de vleugels van importeur Havoned, die een Special Page heeft op HiFi.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »