NIEUWSAldenkamp

Varic tv-meubels bij Aldenkamp

Het Nederlandse meubelmerk Aldenkamp heeft een kleurrijke nieuwe serie meubels toegevoegd aan haar assortiment met de naam Varic.

De nieuwe serie Varic kenmerkt zich door eenvoudige lijnen en veel kleur. De basiselementen zijn verkrijgbaar in twee kleuren, namelijk wit en antraciet maar zijn volledig naar eigen smaak in te delen met diverse kleurrijke elementen. Deze elementen zijn een lade of een klep of een combinatie daarvan. Afhankelijk van de breedte van het gekozen basiselement (Varic M = 92,5 cm of Varic L 120 cm) kunnen naar eigen smaak één of meerdere lades of kleppen toegevoegd worden.

Het tv-meubel is geschikt voor tv-schermen van 26” tot en met 42”. En dankzij de toevoeging van de lades en/ of klep-modules kan AV-apparatuur gemakkelijk opgeborgen worden.
 De meubels van Aldenkamp Varic zijn voorzien van meerdere kabeldoorvoeren en een geïntegreerde stekkerdoos, waarmee kabels uit het zicht weggewerkt kunnen worden. Met dit kleurrijke assortiment wordt er ingespeeld op de trends van dit moment. Kleur is belangrijk en dat is overal in terug te zien.

Beschikbare kleuren voor de lades en kleppen uit de tv-meubellijn Varic zijn naast de basiskleuren wit en antraciet: oranje, petrol, limoen, magenta (roze), wit met bloemenmotief en antraciet met bloemenmotief.

De Varic is vanaf heden verkrijgbaar, neem voor de verkooppunten contact op met Havoned in Putten. De consumentenadviesprijs (incl. BTW) is vanaf €249,95. De nieuwe serie meubels is vanaf nu ook te bezichtigen in de 1400m2 grote showroom bij Havoned in Putten.

Kijk ook eens op de website van Havoned voor meer merken en informatie.

MERK

EDITORS' CHOICE