NIEUWSJVC

New Music 2012: JVC


Redactie HiFi.nl | 14 september 2012 | JVC

In combinatie met een audiosysteem of home cinemaset en een witte muur of projectiescherm, haal je met een projector het ideale instrument in huis om het bioscoopeffect te creëren en dat zonder je luie zetel te verlaten. Voor projectoren kun je ook terecht bij de New Music Belgian Hifi Show 2012. In de Acerola ruimte ontvangt JVC je graag om hun nieuwe 3D en 4k projector reeks voor te stellen.

De eerste nieuwe telg in de reeks is de DLA-X30WE. Met een lichtsterkte van 1.300 lumen en een inherente contrastverhouding van 50.000:1 krijg je met deze projector helemaal het gevoel alsof je in de bioscoop zit, maar dan wel voor een privévoorstelling. Bekijk ook de uitstekende 3D weergave door de Frame Addressing driver techniek en professionele 2D-3D converter. 

Daarnaast stelt JVC de DLA-X70RBE projector voor, die een super high-definition 4K projectie (3.840 x 2.160 pixels) biedt met de unieke e-shift Technology. Je kunt volgens JVC rekenen op een dynamisch 3D beeld met de ingebouwde professionele 2D-3D converter en Frame Addressing driver voor minder overspraak en een lichtsterker beeld. Hij heeft een hoge inherente contrastverhouding van 80.000:1 en diverse technieken en functies om het beeld te verbeteren.De derde topprojector in dit rijtje is de DLA-X90RBE, die eveneens een super high-definition 4K projectie (3.840 x 2.160 pixels) biedt met de unieke e-shift Technology. Ook hier aanschouw je een verbeterde 3D weergave dankzij de Addressing driver. Verder word je hier op diverse speciale features getrakteerd zoals 120.000:1 inherente contrastverhouding, het maken van speciale instellingen afhankelijk van de kijkomgeving, automatische calibratie om onderbrekingen in de kleurbalans op te vangen, beeldgegevens in/uit voor aanpassen van de gegevens en overdracht naar of van een PC.

 

Wie thuis hetzelfde effect wil creëren als in de cinema, maar dan zonder bepaalde storende elementen -lees: krakende popcorngeluiden- en geuren of luidruchtige medebioscoopgangers- is bij JVC aan het juiste adres. Kijk voor meer informatie over de producten op de website van JVC.

EDITORS' CHOICE