REVIEWBenQ

Sensio, BenQ en Philips

DIT IS EEN PUBLICATIE VAN MUSIC EMOTION
Ivo van den Broek | 01 mei 2006 | Fotografie Fabrikant | BenQ

In Den Helder bevindt zich sinds vier jaar de Homecinema Speciaalzaak van Hans Alkermade: Allec Hifi . Naast de verkoop van onder andere Classe, Arcam, Marantz en B&W heeft Hans sinds oktober 2004 het importeursschap verworven van het merk Sensio. Ik hoor u denken Sensio? Ik moet toegeven dat mij datzelfde vraagteken boven het hoofd hing, dus liet Music Emotion dit merk eens langskomen.

Sensio is van Canadese origine dat zijn hoofdkantoor heeft in Montreal, Canada. Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld het homecinema gevoel naar de 'next level' te brengen. Dit doet zij door middel van de nieuwste technieken. Een van deze technieken is 3D. Het product dat Allec Hifi dan ook importeert is de Sensio S3D-100 video processor. Dit apparaat werkt met een draadloos 'shutter-glass' systeem, een bril waarbij het linker- en rechterglas om en om vele malen per seconde aan en uit gaat.

BenQ PE7700

Om optimaal van de Sensio 3D video processor te kunnen genieten werd op aanraden van Allec Hifi , Epatra gevraagd om een BenQ PE7700 projector op te sturen. De PE7700 is een DLP projector voorzien van de Senseye technologie. De Senseye digitale verbeteringstechnologie verbetert automatisch en dynamisch de beeldkwaliteit, de helderheidniveaus, de colour mapping procedures en reduceert kartelrandjes in de weergave.

Klik hier voor de iPad vriendelijke PDF


EDITORS' CHOICE