NIEUWSJBL

New Music 2012: House of Music

Redactie HiFi.nl | 09 september 2012 | JBL

House of Music is zeker een bezoekje waard op de New Music Show. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen audio producten voor het grote publiek en zijn gespecialiseerd in luidsprekersystemen. Op hun stand op de beurs hebben ze heel wat nieuwtjes in petto om hun fans op hun wenken te bedienen en hun audio-honger te stellen.


Canton GLE lijn

Wat mogen we verwachten? Allereerst de bekendmaking van de distributie van Harman Kardon, JBL en AKG. Hierbij krijgen onze ogen de kost met een opstelling van AV Harman Kardon, een presentatie van JBL Multimedia met onder andere portable docks en speakers, en ook nog een greep uit het AKG assortiment. 

Daarnaast wordt ook, voor zover beschikbaar, de nieuwe GLE lijn van Canton tentoongesteld.


Advance Acoustic EZY 80

Advance Acoustic heeft op hun beurt ook nog een iets voor ons in petto met de EZY 80 surround versterker in combinatie met de AS550 of AS250 ArtSound luidsprekers.


Advance Acoustic WTX-500 APTX

Last but not least mogen we de WTX-500 APTX Bluetooth wireless receiver van Advance Acoustic bewonderen. Nadat je deze plug-and-play module hebt aangesloten op de Aux-ingang van een versterker, kan je Bluetooth verbinding maken met je iPod, iPad, iPhone, tabletten, Smartphone, computer of Mac en al je muziek beheren vanuit je luie stoel! Need we say more…


EDITORS' CHOICE