NIEUWSSpeakerland

Speakerland op X-fi 2012

Redactie HiFi.nl | 08 september 2012

Aan het einde van deze maand gaat de X-fi High End Audio Show in Veldhoven van start. Eén van de vele deelnemers is Speakerland. Zij tonen o.a. de Vifa Vivace en een nieuwe hybride 2-weg luidspreker met een magnetostatisch mid-hoog.

Weet je nog niet wie Speakerland is? Ze leggen het zelf even uit: “Speakerland is al 27 jaar actief in de wereld van de hoogwaardige geluidsapparatuur. Wij leveren betaalbare kwaliteitsproducten voor de muziekliefhebber die eventueel bereid is zelf de handen uit de mouwen te steken. Ons concept van bouwpakketten zorgt niet alleen voor een aanzienlijke kostenbesparing maar biedt ook mogelijkheden die fabrieksproducten niet bieden.”

“De onbeperkte mogelijkheden op het gebied van afwerking en vormgeving dragen bij een goede integratie van audio in de huiskamer. Daarbij staat altijd voorop dat wij alleen kwaliteitsproducten verkopen. Alle modellen die wij als bouwpakket of kant-en-klaar product (afgewerkt en afgebouwd) verkopen, bevatten uitsluitend hoogwaardige onderdelen, ook op de plaatsen waar je dat niet ziet. Daarbij blijven we wel realistisch en passen ook geen nodeloos dure onderdelen toe wanneer die niets toevoegen.”

Speakerland op de X-fi show
Op deze X-fi Audio show delen zij een kamer met Speaker en Co uit Haarlem. Er zal worden gedemonstreerd met een paar nieuwe modellen waaronder een gloednieuwe versie van de beroemde Vifa Vivace, een 3-weg systeem dat ontworpen is voor pure geluidskwaliteit zonder af te doen aan het design. Daarnaast tonen ze een nieuwe hybride 2-weg luidspreker met een magnetostatisch mid-hoog.

Wat ze verder gaan demonstreren is nog onbekend,  maar op de stand laten ze wel zien hoe de bouwpakketten precies in elkaar zitten. Zo kan iedereen voor zichzelf uitmaken of het zelfbouwen van een luidspreker een optie is. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Speakerland.

Kom kijken en vooral luisteren in zaal 8 in de buurt van de Abdijbar!

Voor meer informatie kun je terecht bij info@x-fi-audioshow.nl, de X-fi audioshow website en HiFi.nl/X-fi voor updates.

Bovendien is de show ook op Facebook en Twitter (#xfishow) terug te vinden.

 


EDITORS' CHOICE